headernoticias

Pàver y Rélem han col·laborat en la mecanització de quatre peces d'alumini en un dels vehicles que ha desenvolupat un equip de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), dins del projecte "Formula Student".

La Formula Student és una competició estudiantil internacional basada en el disseny de monoplaces de competició. Creada a Estats Units a la dècada dels 80, després va arribar a Europa a l’any 1998, avui en dia compta amb més de 400 equips arreu del món i 16 països allotjant curses. 

La finalitat de la competició és animar als estudiants d’enginyeria a aplicar tot el que s’ha après a les aules, així com a desenvolupar habilitats personals com l’aprenentatge autònom, el treball en equip i el tracte empresarial mitjançant el disseny, construcció i desenvolupament d’un monoplaça de competició que ha de passar unes proves de les quals les categories més conegudes no en tindrien enveja, seguint el reglament i programa de cada cita. 

No és només un projecte teòric, sinó que també es basa en la fabricació, assemblatge, organització i màrqueting del producte, de manera que aquesta experiència esdevé la millor manera d’introduir als estudiants en el món laboral i de la enginyeria de l’automoció.

Ethechracing

Ethechracing

Ethechracing

Ethechracing


(font : http://www.etechracing.euetib.upc.edu/es/formula-student.html)