Una Companyia apassionada

              Responsable amb el Medi Ambient

En totes les nostres activitats es prioritza la preservació del Medi Ambient i la prevenció de la contaminació. Des de 2002 tenim la certificació ISO 14001, i des de 2003 vàrem complir amb els requeriments addicionals del reglament EMAS (CE 1221:09, CE 1505:17 i CE 2026:2018), dues eines altament eficients per a la gestió ambiental.

Aquesta garantia de qualitat i respecte pel medi ambient ens permet satisfer les necessitats i requeriments dels nostres clients, mantenir la seva fidelitat i tenir oportunitats en nous mercats.

Política de Qualitat i Medi Ambient.


Sistema de Gestió Ambiental (UNE-ISO 14001)    

 ISO 14001

PÀVER / RÉLEM : Aquesta Norma Internacional especifica els requisits per a que un Sistema de Gestió Ambiental capaciti a una organització per formular una política i uns objectius, tenint en compte els requisits legals i l' informació en relació als impactes Ambientals significatius.Sistemes de Gestió Ambiental (Reglament 1221/09 (EMASIII))  

EMAS

PÀVER : Reglament Europeu basat en un Sistema voluntari de Gestió Ambiental que permet avaluar i millorar continuament el seu comportament, assegurar un alt nivell de protecció del medi ambient i difondre la informació pertinent al públic i a altres parts interessades mitjançant la publicació d' una Declaració Ambiental.

EMAS

RÉLEM : Reglament Europeu basat en un Sistema voluntari de Gestió Ambiental que permet avaluar i millorar continuament el seu comportament, assegurar un alt nivell de protecció del medi ambient i difondre la informació pertinent al públic i a altres parts interessades mitjançant la publicació d' una Declaració Ambiental.

Fabriquem productes amb excel·lència

              Utilitzem proveïdors de qualitat

La qualitat dels nostres productes està recolzada per un Sistema integrat de Gestió d'acord amb la norma IATF 16949 per als proveïdors de la indústria de l'automòbil. Les nostres matèries primeres són subministrades directament per grans companyies globals de ferro i acer.


Sistema de Qualitat (IATF 16949)    

 IATF 16949

PÀVER : Sistema de la Qualitat per als subministradors de l' automòbil, que amplia els requisits particulars per l' aplicació de la Norma UNE-EN ISO 9001.

EMAS

RÉLEM : Sistema de la Qualitat per als subministradors de l' automòbil, que amplia els requisits particulars per l' aplicació de la Norma UNE-EN ISO 9001.IATF 16949

PÀVER FONTIME : Sistema de la Qualitat per als subministradors de l' automòbil, que amplia els requisits particulars per l' aplicació de la Norma UNE-EN ISO 9001.